Psychologische zorg 2021

Aanmelden kinderen en jeugdigen (0-18 jaar)

Rechtstreeks aanmelden bij de Bremstraat3
Indien u een vraag heeft voor behandeling of begeleiding kunt u rechtstreeks aanmelden via het aanmeldingsformulier.

Zorgkosten vergoeding gemeente
Sinds 2015 valt de bekostiging van de jeugd-GGZ onder de gemeente. U hoeft hiervoor geen contact op te nemen met de gemeente. Indien u de zorg voor uw kind vergoed wilt krijgen dan heeft u wel een verwijzing van de huisarts of medisch specialist nodig. 

Via Zorgdomein kan uw huisarts de verwijzing op een beveiligde wijze digitaal naar de praktijk versturen, maar een ouderwets briefje mag ook. 

Vergoeding Gemeenten
Wij hebben contracten met alle gemeenten in de Gooi & Vechtstreek: Huizen, Blaricum, Laren, Hilversum, Gooise Meren (Naarden, Bussum, Muiden), Weesp en Wijdemeren (Ankeveen, Loosdrecht, Kortenhoef, Nederhorst den Berg, ‘s-Graveland en Breukeleveen)

Cliënten krijgen van de gemeente een persoonsgebonden budget.
Ambulante Jeugd GGZ 0: 1250,- euro
Er geldt geen eigen bijdrage of eigen risico.

Voor vergoeding door de gemeente worden door de Bremstraat3 de volgende gegevens aangeleverd bij de Gemeente:
• NAW gegevens van de cliënt
• BSN nummer cliënt.
• Indicatiezorg ambulante JeugdGGZ 0
• Behandelduur (bij declaratie)

De gemeente wordt niet geïnformeerd over de reden van aanmelding. 

Bij afspraken die minder dan 24 uur van te voren worden afgezegd, of waarbij cliënten niet verschijnen zijn wij genoodzaakt om in alle gevallen een tarief van 54 euro in rekening te brengen bij de ouders.

Jong volwassenen (18-23) en volwassenen kunnen eveneens aanmelden.
Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars, behalve VGZ en alle labels die daaronder vallen. Voor alle zorgverzekeraars geldt dat contractueel bepaald is dat de factuur rechtstreeks naar de zorgverzekeraar gaat. Voor VGZ geldt dat u een factuur krijgt, waarin de NZa tarieven gehanteerd worden. U bent zelf verantwoordelijk voor de betaling van het bedrag, ongeacht wat u vergoedt krijgt van de zorgverzekeraar. Houdt u daarbij ook rekening met het eigen risico. 
Prestatie Kort 522,13 euro
Prestatie Middel 885,01 euro
Prestatie Intensief 1434,96 euro

Onvolledig Behandel Tarief 228,04 euro
Overig product (los consult, code 198300 niet declarabel) 114,41 euro

Zelfbetalen:
Indien er geen sprake is van een diagnose of wanneer u niet wilt dat er een diagnose wordt gesteld, betaalt u de kosten zelf, tevens gebaseerd op het NZA-tarief (OVP).
OVP niet basispakketzorg Consult 114,41 euro.

 

 

Adres: Lammert Majoorlaan 50 C, 1401 RP, Bussum, Telefoon: 035-6094230 (op werkdagen van 9-17 uur), E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Privacyverklaring