Aanmeldformulier

WACHTTIJD KINDEREN TOT 18 JAAR
Voor nieuwe aanmeldingen is vanaf begin april 2023 ruimte om een eerste afspraak in te plannen. U wordt na de aanmelding, wat u kunt doen door onderstaand aanmeldformulier in te vullen, gebeld door het afspraakburo om deze afspraken in te plannen. Zowel online- als afspraken in de praktijk zijn mogelijk. Het verwijsbriefje van de huisarts moet vóór het eerste gesprek worden aangevraagd en moet uiterlijk op de dag van de intake in mijn bezit zijn.  

Voor acute problematiek dient u contact op te nemen met uw (dienstdoende) huisarts. De praktijk heeft geen faciliteiten voor een 24/7 crisisdienst. De kosten voor vergoeding van zorg voor kinderen uit Gooise Meren, Huizen, Hilversum, Blaricum, Laren en Wijdemeren worden volledig vergoed door de betreffende gemeente. Voor kinderen die uit een andere gemeente worden aangemeld, geldt het particuliere tarief, wat door de NZA is vastgesteld.  

WACHTTIJD JONG VOLWASSENEN (18- ca 25 jaar)
Op dit moment is er een wachtlijst van een paar maanden. Contracten met alle verzekeraars behalve VGZ. 

WACHTTIJD VOLWASSENEN
Aanmeldstop. 

LET OP VERHUIZING
In verband met renovatie van het pand aan de Bremstraat 3, vinden vanaf augustus 2022 alle werkzaamheden plaats op de nieuwe lokatie:

LAMMERT MAJOORLAAN 50 C, 1401 RP BUSSUM

Ingang bevindt zich aan de zijkant van het gebouw. 


Aanmelden

Adres: Lammert Majoorlaan 50 C, 1401 RP, Bussum, Telefoon: 035-6094230 (op werkdagen van 9-17 uur)
E-Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.