Aanmeldformulier

WACHTTIJD KINDEREN TOT 18 JAAR: Op dit moment (januari 2021) kunnen nieuwe aanmeldingen, in maart in gepland worden.  U wordt na de aanmelding, die via deze site gedaan kan worden,  gebeld om afspraken in te plannen.

Ik werk voor zover mogelijk en bij voorkeur met behulp van (video)bellen. In uitzonderlijke situaties zijn afspraken op de praktijk mogelijk, doch hierover zal altijd van te voren met mij persoonlijk telefonisch overleg plaatsvinden. 

Voor acute problematiek dient u contact op te nemen met uw (dienstdoende) huisarts. De praktijk heeft geen faciliteiten voor een 24/7 crisisdienst. De kosten voor vergoeding van zorg voor kinderen uit Gooise Meren, Huizen, Hilversum, Blaricum, Laren en Wijdemeren worden volledig vergoed door de betreffende gemeente. Voor kinderen die uit een andere gemeente worden aangemeld, geldt het particuliere tarief, wat door de NZA is vastgesteld.  

WACHTTIJD JONG VOLWASSENEN (18- ca 25 jaar): Op dit moment is er een wachtlijst van ca drie maanden. 

WACHTTIJD VOLWASSENEN: Aanmeldstop. 

 

 

Vul een voornaam in
Vul een achternaam in
- - Geen geldige geboortedatum
Vul een adres in
Vul een postcode in
Vul een plaats in
Vul een telefoon in
Vul een e-mail in
Vul een huisartsnaam in
Vul een huisartsplaats in
Invalid Input
Invalid Input

Adres: Bremstraat 3, 1402 BD, Bussum, Telefoon: 035-6094230 (op werkdagen van 9-17 uur), E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Privacyverklaring