Aanmeldformulier

WACHTTIJD KINDEREN TOT 18 JAAR: De wachttijd is op dit moment (september 2020) ongeveer zeven weken. U wordt na de aanmelding, die via deze site gedaan kan worden,  gebeld om afspraken in te plannen.  Ik werk voor zover mogelijk en bij voorkeur met behulp van (video)bellen. In uitzonderlijke situaties zijn afspraken op de praktijk mogelijk, doch hierover zal altijd van te voren met mij persoonlijk telefonisch overleg plaatsvinden. 

Voor acute problematiek dient u contact op te nemen met uw (dienstdoende) huisarts. De praktijk heeft geen faciliteiten voor een 24/7 crisisdienst. De kosten voor vergoeding van zorg voor kinderen uit Gooise Meren, Huizen, Hilversum, Blaricum, Laren en Wijdemeren worden volledig vergoed door de betreffende gemeente. Voor kinderen die uit een andere gemeente worden aangemeld, geldt het particuliere tarief, wat door de NZA is vastgesteld.  

WACHTTIJD JONG-VOLWASSENEN: Op dit moment (september 2020) is er een wachttijd van ongeveer tien weken om nieuwe cliënten aan te nemen. Alhoewel ik aan alle voorwaarden voldoe die verzekeraars stellen, heb ik er voor gekozen geen contracten met hen af te sluiten.  Neem vooraf contact met je zorgverzekeraar om te vragen wat de vergoedingen zijn voor een 'GZ psycholoog BGGZ' .  Dat betekent dat de factuur niet naar de verzekeraar gaat, maar dat je zelf verantwoordelijk bent voor de betaling ervan. Zie ook de polisvoorwaarden van je zorgverzekering.  De NZA tarieven worden gehanteerd.   

 

Vul een voornaam in
Vul een achternaam in
- - Geen geldige geboortedatum
Vul een adres in
Vul een postcode in
Vul een plaats in
Vul een telefoon in
Vul een e-mail in
Vul een huisartsnaam in
Vul een huisartsplaats in
Invalid Input
Invalid Input

Adres: Bremstraat 3, 1402 BD, Bussum, Telefoon: 035-6094230 (op werkdagen van 9-17 uur), E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Privacyverklaring