Aanmeldformulier

WACHTTIJD KINDEREN TOT 18 JAAR: Voor nieuwe aanmeldingen is vanaf  eind oktober 2022 ruimte om een eerste afspraak in te plannen. U wordt na de aanmelding, wat u kunt doen door onderstaand aanmeldformulier in te vullen, gebeld door het afspraakburo om deze afspraken in te plannen. Zowel online- als afspraken in de praktijk zijn mogelijk. 

Voor acute problematiek dient u contact op te nemen met uw (dienstdoende) huisarts. De praktijk heeft geen faciliteiten voor een 24/7 crisisdienst. De kosten voor vergoeding van zorg voor kinderen uit Gooise Meren, Huizen, Hilversum, Blaricum, Laren en Wijdemeren worden volledig vergoed door de betreffende gemeente. Voor kinderen die uit een andere gemeente worden aangemeld, geldt het particuliere tarief, wat door de NZA is vastgesteld.  


WACHTTIJD JONG VOLWASSENEN (18- ca 25 jaar): Op dit moment is er een wachtlijst van een paar maanden. Contracten met alle verzekeraars behalve VGZ. 

WACHTTIJD VOLWASSENEN: Aanmeldstop. 

LET OP VERHUIZING: In verband met renovatie van het pand aan de Bremstraat 3, vinden vanaf augustus 2022 alle werkzaamheden plaats op de nieuwe lokatie:

LAMMERT MAJOORLAAN 50 C, 1401 RP BUSSUM

Ingang bevindt zich aan de zijkant van het gebouw. 

 

 

Vul een voornaam in
Vul een achternaam in
- - Geen geldige geboortedatum
Vul een adres in
Vul een postcode in
Vul een plaats in
Vul een telefoon in
Vul een e-mail in
Vul een huisartsnaam in
Vul een huisartsplaats in
Invalid Input
Invalid Input

Adres: Lammert Majoorlaan 50 C, 1401 RP, Bussum, Telefoon: 035-6094230 (op werkdagen van 9-17 uur), E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Privacyverklaring