Aanmeldformulier

WACHTTIJD KINDEREN TOT 18 JAAR: Op dit moment (16 augustus 2021) kunnen nieuwe aanmeldingen eind september/begin oktober gestart worden.  U wordt na de aanmelding, wat u kunt doen door onderstaand formulier in te vullen,  gebeld door het afspraakburo om afspraken in te plannen.

Gelukkig is het weer mogelijk om na de zomervakantie fysiek werkzaam te zijn op de Bremstraat3 voor face to face contacten.  Indien gewenst kan altijd gebruik gemaakt worden van de online mogelijkheden.   

Voor acute problematiek dient u contact op te nemen met uw (dienstdoende) huisarts. De praktijk heeft geen faciliteiten voor een 24/7 crisisdienst. De kosten voor vergoeding van zorg voor kinderen uit Gooise Meren, Huizen, Hilversum, Blaricum, Laren en Wijdemeren worden volledig vergoed door de betreffende gemeente. Voor kinderen die uit een andere gemeente worden aangemeld, geldt het particuliere tarief, wat door de NZA is vastgesteld.  

WACHTTIJD JONG VOLWASSENEN (18- ca 25 jaar): Op dit moment is er een wachtlijst van ca drie maanden. 

WACHTTIJD VOLWASSENEN: Aanmeldstop. 

 

 

Vul een voornaam in
Vul een achternaam in
- - Geen geldige geboortedatum
Vul een adres in
Vul een postcode in
Vul een plaats in
Vul een telefoon in
Vul een e-mail in
Vul een huisartsnaam in
Vul een huisartsplaats in
Invalid Input
Invalid Input

Adres: Bremstraat 3, 1402 BD, Bussum, Telefoon: 035-6094230 (op werkdagen van 9-17 uur), E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Privacyverklaring